Polgárőr Egyesület

 

 

A Nemesvid és Somogysimonyi Községek Polgárőr Egyesület elnöksége és tagsága köszönti Önt!

Egyesületünk 2013. 07. 03-án alakult újjá és lett jogutódja az 1996-ban alakult Nemesvidi Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesületnek. Működésünket 24 fővel kezdtük meg, mely időközben 40 főre növekedett. Tagjaink önkéntesen, térítésmentesen végzik szolgálatukat a falu közbiztonságának javítása érdekében. Az egyesületnek nagyon jó közösségformáló ereje van.

A lehetőséghez mérten részt veszünk kulturális és sport rendezvényeken is. Egyesületünket a rossz közbiztonság hívta életre, ami időközben - ha lassan is- de javulást mutat. Köszönet érte a tagságnak és a rendőrségnek. A megyei szövetséggel jó a kapcsolatunk, így minden pályázati lehetőséget kihasználunk általában sikeresen. Így a kezdeti nehézségek után kiegyensúlyozott a működésünk.

Célunk a környezetünk megóvása, a közbiztonság javítása, egy élhetőbb falu létrehozása, ami persze a település lakóinak összefogása nélkül nem fog menni. Köszönjük a támogatást a lakosság részéről, és a cél érdekében várunk sorainkba minden 18 év feletti állampolgárt, aki tenni szeretne a közjó érdekében.

 

                                                                       Tisztelettel: Neubauer Tibor
elnök

 

Egységes Szerkezetű Alapszabály

 

Kérjük támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését!

 

Adószámunk: 18515767-1-14

 

Elnökség:

Neubauer Tibor - elnök

Hegyi László - titkár

Kovács Sándor - gazdasági vezető

 

Felügyelő Bizottság:

Rácz József - elnök

Kovács Imre - tag

Vampelt István - tag

 

Elérhetőségeink:

Székhely: 8738 Nemesvid Rákóczi u. 2.

Levelezési cím: 8738 Nemesvid Jókai u. 4.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: 06-20/512-3947

 

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.