Kirándultak a nemesvidi ovisok, 2017.05.27.

 

2017. május 27-én, 9 órakor szálltunk buszra 15 óvodás gyermekkel és szüleikkel. Nagy izgalommal vártuk, hogy Zalakarosban megálljunk már a kilátónál és végig menjünk a „Csigatúra” útvonalon. A kb. 1 km hosszú sétaút az erdőben van kialakítva. Állomások mutatják be az erdő növény- és állatvilágát. Hangostáblán meghallgathattuk a madarak énekét, amely nagyon tetszett a gyermekeknek.

Az útvonal végén padok és asztalok vannak elhelyezve, ahol elfogyaszthattuk a hazulról hozott szendvicseinket, itókáinkat, majd folytattuk tovább busszal az utunkat   a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba. Megtekintettük az ott lévő állatokat. Nagy kedvencek voltak a kis kecskék, amiket meg lehetett simogatni. Mire végig értünk a „Mesélő sétaúton”, kellemesen el is fáradtunk

A kirándulásunkat jégkrémevéssel fejeztük be. Délután 3 órakor értünk haza fáradtan, de tele élményekkel és sok-sok tapasztalattal. Egy szuper nappal lettünk gazdagabbak !

 

Fotók a galériában.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.