Kirándulás a Balatonboglári Kalandparkba, 2017.05.29.

2017.május 29-én útra kelt a nemesvidi Hóy Tibor Tagintézmény diákserege. Autóbuszos kirándulásunk Balatonboglárra utazott, ahol a Kalandparkot látogattuk meg.

Szép nyári időben először felcaplattunk a Gömbkilátóhoz, ahol gyönyörű kilátásban volt részünk még akkor is, ha néhány gyermeknek remegett a lába az érdekes szerkezetben. Itt megtudtunk némi érdekes információt a Balatonról is.

A hajókikötőbe vonultunk át 11 órára, és egy órás hajóutazáson vettünk részt Boglár és Révfülöp között. Nem mindennapi élmény volt ez tanulóinknak!

Az ebéd után következett aztán a szórakozás, az embert próbáló ügyességi játék! A gyermekek fele bobozott – a sebesség élményét megtapasztalva -, míg a többiek az erdei kötélpályán tesztelték fittségüket, erejüket, ügyességüket. Jó volt nézni, mennyire úrrá tudnak lenni félelmükön és egy kis biztatásra milyen sok mindent megpróbálnak. Aztán persze váltás következett, hogy mindenki kipróbálhassa magát.

Természetesen a délután folyamán megáztattuk lábunkat a Balatonban is, és a parti játszóteret is megrohamoztuk.
Kellőképpen kifáradva, a beígért finom fagyit elfogyasztva este hat órára érkeztünk haza.


Fotók a fotógalériában.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.