Hírek

 

Az Általános Iskola nyári ügyelete

 

 

2017.május 29-én útra kelt a nemesvidi Hóy Tibor Tagintézmény diákserege. Autóbuszos kirándulásunk Balatonboglárra utazott, ahol a Kalandparkot látogattuk meg.

Szép nyári időben először felcaplattunk a Gömbkilátóhoz, ahol gyönyörű kilátásban volt részünk még akkor is, ha néhány gyermeknek remegett a lába az érdekes szerkezetben. Itt megtudtunk némi érdekes információt a Balatonról is.

A hajókikötőbe vonultunk át 11 órára, és egy órás hajóutazáson vettünk részt Boglár és Révfülöp között. Nem mindennapi élmény volt ez tanulóinknak!

2017. május 27-én, 9 órakor szálltunk buszra  15 óvodás gyermekkel és szüleikkel. Nagy izgalommal vártuk, hogy Zalakarosban megálljunk már a kilátónál és végig menjünk a „Csigatúra” útvonalon. A kb. 1 km hosszú sétaút az erdőben van kialakítva. Állomások mutatják be az erdő növény- és állatvilágát. Hangostáblán meghallgathattuk a madarak énekét, amely nagyon tetszett a gyermekeknek.

Május 18-án a marcali tűzoltók meglátogatták kisiskolánkat:

Már egy héttel a látogatás előtt egyik tantermünket kiállítássá varázsolták: tablókat, tűzoltással kapcsolatos tárgyakat, bábukat helyeztek el gyermekeink nagy örömére.

2017. május 19-én délután hagyományainkhoz híven megrendeztük matematika versenyünket a környező kis iskolák diákjai számára. A megmérettetésen nyolc település közel negyven alsó-tagozatos diákja mérte össze tudását. A délután folyamán 60 perc állt rendelkezésükre a feladatlap megoldására, majd kis játék és lakoma után került sor az eredményhirdetésre.

2017. május 14-én délután a Kultúrházba vártuk sok szeretettel az édesanyákat, nagymamákat.

A falu apraja-nagyja megjelent: a kicsik köszöntésre, az édesanyák a köszöntő meghallgatására. Óvodásaink kezdték a műsort, akiknek a verses-énekes-táncos bemutatóját Szanyi Tamásné, Anikó néni tanította be. Gyönyörűek voltak a picik kékfestő ruhájukban, piros arcukkal, boldog mosolyukkal.

 

Hirdetmény lakossági fórumról

 

 

Hungarian Croatian English German Russian
louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher louboutin soldes air max pas cher air max 1 pas cher air max 90 pas cher www.cpictfoad.fr air max femme pas cher air max homme pas cher air max pas cher nike air max pas cher www.thehouseradio.fr louboutin pas cher louboutin soldes louboutin pas cher louboutin soldes nike tn nike tn pas cher tn pas cher tiffany outlet online tiffany outlet louboutin pas cher louboutin soldes hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet air jordan air jordan pas cher jordan pas cher air jordan site officiel